Happy kidz

Na een dagje échte Ardennen vol avontuur.
Slechts twee mogelijkheden :
als een rotsblok of als een roos …

Speelhoek binnen en speeltuin buiten

L’Ancien Hopital wil alle kidz van uw gezelschap mucho happy maken.
Daarom hebben we gezorgd voor een ruimte op het gelijkvloers met een heleboel gezelschapsspelletjes. Voor blozende wangen en blinkende oogjes bij het haardvuur…
Bij mooi weer/ overdag vormt onze tuin een veilig en knus decor voor uren spelplezier. Met een klimtoestel bij het terras en zoveel meer. Ook hier geldt: we hebben altijd oren naar speciale desiderata van uwentwege en spannen ons tot het uiterste in om die glansrijk in te vullen!

Erline en Alby

Ontdekkingsparcours met hinde Erline en Alby, de kleine prins van het bos
De Toeristische Dienst van Saint-Hubert ontwikkelde twee spannende ontdekkingsroutes door het grote woud van Saint-Hubert, uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Het woud strekt zich uit over 100 000 hectare en beslaat tien gemeenten. U kunt een QR-code inscannen en de volledige routebeschrijving downloaden. Of u kunt een papieren versie ophalen bij de Toeristische Dienst in Saint-Hubert. Aan de hand van vragen en puzzels verkent u zo een etappe van 75 km in twaalf haltes. Alles draait rond hinde Erline en Alby, de kleine prins van het bos die best wat hulp kan gebruiken!
Amusant, leerrijk en verbindend…