Eten & drinken

De hele omgeving van St.Hubert is een feest.
Daar hoort lekker eten bij …

L’Ancien Hôpital speelt met plezier al haar troeven uit om het u naar de zin te maken en uw verlanglijstje in te kleuren. En dat lukt aardig op deze feestlocatie met professioneel uitgeruste keuken. U wordt zo ongelofelijk in de watten gelegd dat u warempel denkt: dit is is een vakantiehuis met hotel-comfort. Alleen de butler ontbreekt nog…

Als u een vakantiewoning boekt, is het bij aankomst meestal koortsachtig uitvlooien: hoe krijg ik het hier warm? Waar staat de lichtschakelaar? Heeft iemand koffie meegebracht? Iedereen dacht aan wijn maar niemand dacht aan water?

Dat soort toestanden krijg je niet in L’Ancien Hopital. De koelkast zit vol, en de drankjes worden nadien verrekend tegen normale marktprijzen. Alles is aanwezig: voldoende servies en bestek voor alle aanwezigen, kookgerei en vaatdoeken. Voor de goede orde doen we er een lijst met keukenmateriaal bij als u arriveert.
Een snelle vaatmachine staat er ook. Ofwel doe je de vaat zelf, ofwel bestel je iemand om je bij de vaat te helpen.
De super-oven maakt van elke leek een sterrenkok, want dankzij de diverse afbeeldingen bereid je in no time bijvoorbeeld kip met appelmoes en frietjes. Eet u smakelijk!

Scoren doe je met name met de opvallende snijmachine vooraan… Naast een voorraadkast met Ardense charcuterie. Net als bij de gekoelde drank geldt ook hier: consumptie wordt nadien verrekend.
Of met die andere eye catcher : de mobiele Hubertus-bar, een leuke, verrijdbare bar met lekker lokaal bier.

U merkt het: L’Ancien Hôpital wil uw verblijf in Saint-Hubert faciliteren en gaat daarvoor tot het uiterste!