Eten & drinken

De hele omgeving van St.Hubert is een feest.
Daar hoort lekker eten bij …

L’Ancien Hôpital speelt met plezier al haar troeven uit om het u naar de zin te maken en uw verlanglijstje in te kleuren. En dat lukt aardig op deze feestlocatie met professioneel uitgeruste keuken. U wordt zo ongelofelijk in de watten gelegd dat u warempel denkt: dit is is een vakantiehuis met hotel-comfort. Alleen de butler ontbreekt nog…

Als u een vakantiewoning boekt, is het bij aankomst meestal koortsachtig uitvlooien: hoe krijg ik het hier warm? Waar staat de lichtschakelaar? Heeft iemand koffie meegebracht? Iedereen dacht aan wijn maar niemand dacht aan water?

Dat soort toestanden krijg je niet in L’Ancien Hopital. De koelkast zit vol, en de drankjes worden nadien verrekend tegen normale handelsprijzen d.w.z. geen horeca prijzen . Alles is aanwezig: voldoende servies en bestek voor alle aanwezigen, kookgerei en vaatdoeken.
Een snelle vaatmachine staat er ook. Ofwel doe je de vaat zelf, ofwel bestel je iemand om je bij de vaat te helpen.
De rational super-oven maakt van elke leek een sterrenkok, want dankzij de diverse afbeeldingen bereid je in no time bijvoorbeeld kip met appelmoes en frietjes. Eet u smakelijk!

Scoren doe je met name met de berkel snijmachine die Ardeense charcuterie feilloos snijdt voor het ontbijt, lunch of aperitiefhapjes. Net als bij de gekoelde drank geldt ook hier: consumptie wordt nadien verrekend.
Of met die andere eye catcher : de mobiele Hubertus-bar, een leuke, verrijdbaar tapje met een lekker vatje Hubertus bier.

U merkt het: L’Ancien Hôpital wil uw verblijf in Saint-Hubert faciliteren en gaat daarvoor tot het uiterste!