Actief

Een waaier van aanbod.
Onstpannend, avontuurlijk of uitputtend.
Aan u de keuze …

Zweefvliegen

Saint-Hubert geeft je vleugels! En dat mag je heel letterlijk nemen.
In het Nationaal Zweefvliegcentrum van Saint-Hubert, vlakbij uw vakantievilla, kunt u terecht voor initiatievluchten, initiatiestages en hertraining. Er zijn ook ontdekkingsdagen voor groepen en incentives, of zweefvliegstages vanaf 13 jaar.
De zoon van L’Ancien Hopital volgt er zelf een opleiding en kan er u vol vuur en passie meer over vertellen of je mee nemen in een duovlucht.

Fietstocht

In Saint-Hubert kunt u degelijke fietsen huren, individueel of in groep, bij E-Scape Bike. In en rond onze uitvalsbasis heb je ontieglijk veel fietsroutes voor groot en klein, jong en oud. Voor gewone fietsen, racefietsen en mountainbikes.
Zo kunt u bijvoorbeeld een recreatieve fietsroute (van ongeveer 50 km) volgen door de uitgestrekte bossen van Saint-Hubert. U vertrekt dan aan het Openluchtmuseum van Fourneau Saint-Michel en verkent op eigen tempo picknickplaatsen en mooie vergezichten, fonteinen, kerkjes en een riante vierkantshoeve.
Andere fietstochten variëren van 15 tot 150 km en brengen u van Rochefort naar het bos van Koning Albert. U wordt ondergedompeld in de allesomhelzende natuur terwijl u uw conditie prima op peil houdt. Ook uitstekend als team building project!

Kayaken

De Ourthe of de Lesse beiden liggen op minder dan 30 minuten. Verschillende mogelijkheden om kayaks te huren ter plaatse. Rustig peddelen door het Ardeense landschap. Hier komen ongetwijfeld onvergetelijke verhalen uit het water.

Yoga en zwemmen

Saint-Hubert mag dan bekoren door de grootsheid van de natuur tegenover de kleinschalige gemeenschap – er is wel een puik sportcentrum waar je kunt zwemmen en yoga-sessies kunt volgen, om maar een dwarsstraat te noemen.
Voor de super-sportievelingen onder u combineren we graag alles: fietsen, zweefvliegen, zwemmen en yoga. Of denkt u aan een andere sport-activiteit? Laat het ons weten!